Prințul Hurom HZ Alpha vs. Fast-Food Zmeul cel Rău


În ținutul Healthy Landia se afla marele regat Hurom. Regatul Hurom deținea o sumedenie de plantații de pomi fructiferi precum și mari plantații de legume diversificate… era un Paradis al fructelor și al legumelor. 🙂

În regatul Hurom dăinuia pe de-a-ntregul fericirea, sănătatea și longevitatea. Regele Hurom HH era un rege înalt și robust, plăcut ochiului, care conducea cu multă măiestrie tot regatul său și își ținea toți oamenii fericiți și sănătoși datorită bunei alimentații și a stilului de viață sănătos. Vă întrebați poate, de ce era toată lumea așa de veselă și de sănătoasă? Iată de ce: datorită sucurilor și smoothie-urilor bogate în vitamine, extrase cu multă măiestrie din legumele și fructele aflate în împrejurimile regatului său, făcute în marile Fabrici de Storcătoare prin presare la rece.

Regele Hurom HH trăia împreună cu soția sa Regina Hurom HE, care era o femeie zdravănă și robustă, dar cu o siluetă de invidiat. Era foarte respectată de toți oamenii din jur deoarece era o fire prietenoasă și silențioasă, fără prea mari pretenții sau capricii și era foarte eficientă atunci când apărea un nou venit în regatul lor care voia să adopte un stil de viață sănătos ca al lor.

Cei doi aveau 3 fii. Cel mai mare Hurom GH Chef, era foarte dur și potent, dar și multifuncțional, deoarece rolul lui era de a obține sucuri în scopul detoxifierii, care erau special obținute din rădăcinoase și frunze prin stoarcerea și presarea la rece în niște storcătoare special concepute pentru această îndeletnicire, precum și în prepararea unor produse ale bucătăriei vegane cum ar fi pateuri, baghete de pâine sau paste, obținute din legume și semințe.

Fiul mijlociu Hurom HH Turbo, era bine făcut, dar mult mai rapid decât fiul cel mare. El putea obține foarte rapid, stoarcerea a unei cantități mai mare de sucuri datorită vitezei sale de acționare în lucru. Sucurile făcute de el erau mai cremoase și mai bine omogenizate, având mai multă pulpă. Pe lângă sucurile mai cremoase, el putea procesa și nectare, pireuri, precum și lapte obținut din diverse semințe cum ar fi: migdale, soia, caju.

Fiul cel mai mic Hurom HZ Alpha era cel mai chipeș dintre toți. Era de o frumusețe orbitoare, înalt și tras ca prin inel, elegant și distins și avea un aer nobil mult superior ca al celorlalți doi. Pe lângă ceea ce obțineau ceilalți doi frați ai lui, în storcătoarele imense ale fabricilor din Regatul Hurom, adică: sucuri, smoothie-uri, pireuri și paste, el avea acel ceva în plus, era capabil să obțină și șerbeturi și înghețată. Deci hai să recunoaștem, el era dintr-o generație mai nouă și mai complexă… era un fel de ALL IN ONE! 😉

red

În Regatul Hurom toată lumea avea o un stil de viață sănătos și o alimentație adecvată, era liniștită, fericită și sănătoasă, asta până când liniștea, fericirea și sănătatea le-a fost curmată de Fast-Food Zmeul cel Rău.

De la un timp Fast-Food Zmeul cel Rău dădea târcoale regatului și răpea rând pe rând cetățenii din regat, care cam rătăceau pe afară pe timpul nopții. Acesta îi ducea în Peștera Întunecată unde îi închidea în celule făcându-i prizonierii lui. Acolo el îi ținea într-o beznă totală, le dădea de mâncare nu o hrană sănătoasă pe bază de vitamine și minerale, ce îi obliga să mănânce toate tipurile de mâncăruri nesănătoase. Acele mâncăruri erau toate încărcate cu diferite E-uri otrăvitoare care odată ce erau ingerate, eliberau în organism o armată de radicali liberi, care produceau o serie de boli. Toate aceste mâncăruri erau provenite de la Fast-Food Regatul său Întunecat. Toți cei care erau luați prizonieri, în timp deveneau ofiliți, nefericiți, bolnavi, obezi și de nerecunoscut.

Regele Hurom nu a știut de această răpire a oamenilor săi, până într-o zi când a convocat o adunare generală unde voia să facă cunoscut cât de mândru este el de stilul de viță sănătos al Regatului pe care îl stăpânea. Făcând apelul, a văzut surprins că cinci oameni lipsesc din Regat. Nimeni nu știa nimic de dispariția acestora și erau cu toții de-a dreptul șocați. Regele Hurom a chemat atunci pe cei trei fii ai săi și le-a spus să stea noaptea de pază să vadă ce se întâmplă și cine este făcut vinovat de dispariția celor cinci.

Cei trei fii au stat noaptea de pază si ce credeți că le-au văzut ochii? O dihanie mare cât un munte, scârboasă, deformată și plină de falduri de grăsime… arghhh arăta așa de oribil. Au văzut cum stă la pândă și adulmecă. Urmărea să vadă dacă nu cumva e cineva rătăcit și singurel pe afară ca să-l poată înhăța. Fast-Food Zmeul cel Rău, văzând că nu poate înhăța pe nimeni și-a zis în gând că va veni și mâine seară la pândă și s-a întors înapoi în regatul său la Peștera Întunecată, unde își ținea prizonierii.

Pe traseu, cei trei fii ai Regelui Hurom, l-au urmărit tiptil, până la Peștera Întunecată. Au așteptat până Fast-Food Zmeul cel Rău a adormit buștean și apoi au intrat să-și elibereze oamenii. Au avut mare noroc, deoarece acesta dormea dus și sforăia de se cutremura toată peștera. Cei trei fii au acționat foarte repede și și-au luat oamenii înapoi la regat.

Odată ajunși în Regatul Hurom, cei trei fii i-au povestit regelui toate cele întâmplate, iar fiul cel mic Hurom HZ Alpha a făcut un plan pentru a-l prinde și a-i da o lecție serioasă lui Fast-Food Zmeul Cel Rău. Cei cinci oameni au fost duși la infirmerie unde li s-au acordat îngrijiri medicale și au fost hrăniți corespunzător până și-au revenit pe deplin.

Când Fast-Food Zmeul cel Rău s-a trezit, a văzut că tote celulele sunt goale, iar prizonierii ia-i de unde nu-s. A devenit roșu de furie și s-a pus pe răcnit de s-a cutremurat totul peste șapte mări și șapte țări. Cei din Regatul Hurom l-au auzit și au dat alarma, s-au pus cu toții în gardă, că știau că acesta va veni numaidecât să îi nimicească. Cei trei fii ai regelui: Hurom GH Chef, Hurom HH Turbo și Hurom HZ Alpha, s-au pus în pozițiile strategice conform planului lor și l-au așteptat pe zmeu.

Când acesta și-a făcut apariția în Regatul Hurom, cei trei fii la semnalul dat de tatăl lor Hurom HH, l-au încolțit și l-au înlănțuit pe zmeu, legându-l fedeleș, iar apoi l-au dus într-o celulă specială în Fabrica Storcătorelor numită magazinul profistore.ro  Acolo, l-au supus pe Fast-Food Zmeul cel Rău, zilnic unei alimentații sănătoase 100% naturale, timp de o lună. Pe zi ce trecea, zmeul devenea tot mai arătos, dădea jos din faldurile de grăsime și corpul îi devenea mai sculptat. O schimbare și în comportamentul zmeului se produsese, acesta devenind mai liniștit, mai fericit și mai bun. Alimentația sănătoasă a detoxifiat tot organismul zmeului, făcându-l pe de-a-ntregul alt om. Astfel Fast-Food Zmeul cel Rău s-a preschimbat miraculos într-un om mai sănătos… El rămas în Regatul Hurom, s-a făcut ucenic în fabricile de storcătoare, și-a schimbat numele în Raw-Vegan Cel Sănătos, iar mai apoi a inițiat o campanie de informare numită Trăiește Sănătos , ducând vestea din regat în regat, peste șapte mări și șapte țări despre Regatul Hurom și despre miracolul și binefacerile stilului de viață sănătos pe care cu toții îl urmează acolo. Iar eu încălecai pe-o șa și v-am spus povestea așa.

logo-hurom_1504190816

MORALA: Un stil de viață sănătos te schimbă miraculos.

Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2017 – Proba nr. 2

 

 

 

About nicoletaliana

Mă numesc Nicoleta. Sunt o fire veselă , romantică și sociabilă. Sunt pasionată de muzică , filme , lectură , natură , de călătorii și îmi place tot ce este inovator. Ceea ce mă reprezintă este motto-ul : " Don't Worry , Be Happy ! "

Posted on septembrie/30/2017, in Creație, Sănătate naturistă and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. 3 comentarii.

Lasă un comentariu

Omul Din Nord

- Am sa cred, ca aici pe-acest blogg, voi aseza si voi impartasi mereu ceea ce ar putea inspira minti si inimi, din totul meu acceptat sau nu de-acum incolo .

Daniel Gaucan- Spirit Liber

ADEVARUL TE VA ELIBERA!!! Dumnezeu a devenit OM pentru ca OMUL sa devina Dumnezeu!!!

ENRIQUE-IGLESIAS.ORG

Your #1 Source for the King of Latin Pop

Un tè con la Palma

La donna è come una bustina di tè, non si può dire quanto è forte fino a che non la si mette nell'acqua bollente.

Galaxia 42

Povestiri science-fiction și fantasy

Alexandru Chermeleu

Îți mulțumesc că ai Votat! Blogul nr. 2 Național în Categoria Bloguri Personale

De-ale Dianei

Lifestyle & blogging

adropofinspiration

Pure passion!

La Gigel

La râma tăvălită

Sertarul cu povești

-Fashion, Beauty and lifestyle-

Ioana Dumitrăchescu

Creația este motorul acestui univers

Analogii - Antologii

blog generalist cu aspirații culturale și analitice

DEASA IMPARTASIRE CU NEVREDNICIE

Impartasania cu nevrednicie(cu pacate opritoare)duce la demonizarea omului.

DOAR ORTODOX

“Învierea Ta, Hristoase, îngerii o laudă în ceruri şi pe noi pe pământ ne învredniceşte, cu inimă curată să Te mărim.”

Limba română

Un site cu rezumate, argumentări și comentarii. Scuzați pentru eventualele greșeli de ortografie. Vă rog să-mi comentați postările deoarece doresc să știu ce părere aveți.

Psihoterapie

Alina Milea

Îndrăzneşte mai mult

Jurnal de gânduri, lecturi şi călătorii

Vicky's Recipes

A mixture of food, sweets, feelings and thoughts

O lacrimă de cerneală

Un blog de lifestyle autentic cu și despre frumusețe, modă, călătorii și stil de viață.

SACCSIV - blog ortodox

Ortodoxie, analize, documentare, istorie, politica

vindec suflete

Sufletul reprezintă întreaga fiinţă, nu o parte lăuntrică ce supravieţuieşte morţii corpului.

Rânduri cu dichis

by Literatură pe tocuri

Bookcaffe

Citesc, pentru că viața mea nu îmi ajunge - Fernando Pessoa

ADN de Femeie

Blog cu filtru de femeie

miruna-si-poezie

amalgam de gânduri şi cuvinte

revelatiinesfarsite

Just another WordPress.com site

Relaxare's Weblog

Zâmbetul şi ajutorul unui prieten este ca un răsărit de soare după furtună!

Almeno Tu

racconti e riflessioni

deep philoSOPHIE

Eşti astăzi unde trebuie să fii, şi faci astăzi ceea ce trebuie să faci!

Soarele Noptii

De visat, visăm doar noaptea fiindcă ziua dormim.

Psiholog Oradea Simona Hint

Psiholog Oradea - Simona Hint - Tel :0740054037 e-mail:hint_simona@yahoo.com

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Cristian Terran

Ignoranța naște monștri!

Conspiratii si Mistere

teoria conspiratiei, mistere neelucidate, secrete, extraterestrii, lumi paralele, conspiratii mondiale si locale, stapanii din umbra, illuminati, grupul bilderberg, manipulare, solutii impotriva manipularii, solutii impotriva noii ordini mondiale, anti nwo, stiri alternative, etc…

Tolsto

Blogul meu, de mine însumi

FanSF

Noutăți din domeniile SF&F&H

andreinewcreation

Nu-mi dați sfaturi. Știu sa greșesc și singur

Omul Din Nord

- Am sa cred, ca aici pe-acest blogg, voi aseza si voi impartasi mereu ceea ce ar putea inspira minti si inimi, din totul meu acceptat sau nu de-acum incolo .

Daniel Gaucan- Spirit Liber

ADEVARUL TE VA ELIBERA!!! Dumnezeu a devenit OM pentru ca OMUL sa devina Dumnezeu!!!

ENRIQUE-IGLESIAS.ORG

Your #1 Source for the King of Latin Pop

Un tè con la Palma

La donna è come una bustina di tè, non si può dire quanto è forte fino a che non la si mette nell'acqua bollente.

Galaxia 42

Povestiri science-fiction și fantasy

Alexandru Chermeleu

Îți mulțumesc că ai Votat! Blogul nr. 2 Național în Categoria Bloguri Personale

De-ale Dianei

Lifestyle & blogging

adropofinspiration

Pure passion!

La Gigel

La râma tăvălită

Sertarul cu povești

-Fashion, Beauty and lifestyle-

Ioana Dumitrăchescu

Creația este motorul acestui univers

Analogii - Antologii

blog generalist cu aspirații culturale și analitice

DEASA IMPARTASIRE CU NEVREDNICIE

Impartasania cu nevrednicie(cu pacate opritoare)duce la demonizarea omului.

DOAR ORTODOX

“Învierea Ta, Hristoase, îngerii o laudă în ceruri şi pe noi pe pământ ne învredniceşte, cu inimă curată să Te mărim.”

Limba română

Un site cu rezumate, argumentări și comentarii. Scuzați pentru eventualele greșeli de ortografie. Vă rog să-mi comentați postările deoarece doresc să știu ce părere aveți.

Psihoterapie

Alina Milea

Îndrăzneşte mai mult

Jurnal de gânduri, lecturi şi călătorii

Vicky's Recipes

A mixture of food, sweets, feelings and thoughts

O lacrimă de cerneală

Un blog de lifestyle autentic cu și despre frumusețe, modă, călătorii și stil de viață.

SACCSIV - blog ortodox

Ortodoxie, analize, documentare, istorie, politica

vindec suflete

Sufletul reprezintă întreaga fiinţă, nu o parte lăuntrică ce supravieţuieşte morţii corpului.

Rânduri cu dichis

by Literatură pe tocuri

Bookcaffe

Citesc, pentru că viața mea nu îmi ajunge - Fernando Pessoa

ADN de Femeie

Blog cu filtru de femeie

miruna-si-poezie

amalgam de gânduri şi cuvinte

revelatiinesfarsite

Just another WordPress.com site

Relaxare's Weblog

Zâmbetul şi ajutorul unui prieten este ca un răsărit de soare după furtună!

Almeno Tu

racconti e riflessioni

deep philoSOPHIE

Eşti astăzi unde trebuie să fii, şi faci astăzi ceea ce trebuie să faci!

Soarele Noptii

De visat, visăm doar noaptea fiindcă ziua dormim.

Psiholog Oradea Simona Hint

Psiholog Oradea - Simona Hint - Tel :0740054037 e-mail:hint_simona@yahoo.com

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Cristian Terran

Ignoranța naște monștri!

Conspiratii si Mistere

teoria conspiratiei, mistere neelucidate, secrete, extraterestrii, lumi paralele, conspiratii mondiale si locale, stapanii din umbra, illuminati, grupul bilderberg, manipulare, solutii impotriva manipularii, solutii impotriva noii ordini mondiale, anti nwo, stiri alternative, etc…

Tolsto

Blogul meu, de mine însumi

FanSF

Noutăți din domeniile SF&F&H

andreinewcreation

Nu-mi dați sfaturi. Știu sa greșesc și singur